FAQ

FAQ

APAXIL CONTROLUL TRANSPIRATIEI AXILARE

Cum funcționează?

Apaxil Controlul Transpiratiei – axilare conține un ingredient activ care sigilează temporar glandele sudoripare. Spre deosebire de alte produse antiperspirante de pe piață,  Apaxil blocheaza glandele sudoripare oferindu-vă o protecție mai lungă și mai eficienta.

Se poate să-l folosesc mereu?

Da. Apaxil de Zi este formulat în mod adecvat pentru utilizare zilnica.

Ce se întâmplă dacă încetez să-l folosesc?

Pelicula formata care intervine asupra glandelor sudoripare, pe de pielea ta, va disparea si vei incepe treptat sa transpiri ca înainte.

De ce trebuie să se aplice pe timp de noapte în loc de dimineata?

Deoarece activitatea glandelor sudoripare este mai reglata in timpul noptii.

Ar trebui sa folosesc Apaxil în loc de deodorantul meu?

Puteti sa continuați cu deodorant normal. Apaxil funcționează în mod independent de acesta. În acest fel puteți să vă păstrați parfumul preferat. Apaxil este un tratament pe timp de noapte. Dimineața, va spalati  și puteti sa aplicati deodorantul obisnuit.

Pot folosi Apaxil dacă sunt însărcinată?

Apaxil se poate utiliza de asemenea si în timpul sarcinii. Dacă aveti indoieli, vă recomandăm să vă adresați medicului dumneavoastră.

Pot folosi Apaxil pe alta suprafata de pe corp, cum ar fi spate sau piept?

Da. Puteți folosi Apaxil pe alte părți ale corpului în cazul în care aveti o transpiratie excesiva sau neplăcuta, evitand mucoasele cum ar fi ochii, gura, organele genitale, etc

Transpiratia este un mecanism de reglare a temperatura corpului; Prin urmare, nu folosi Apaxil pe o suprafata mai mare de 10% din suprafața corpului tau.

De ce simt uneori o senzatie de arsura dupa folosirea Apaxil?

Cel mai frecvent motiv este că nu s-a folosit produsul corect. Nu uitați să aplicati Apaxil pe pielea uscata si numai pe timp de noapte, când producția transpiratiei este mult mai mica decât în mod normal, în timpul zilei. Ar putea fi, de asemenea, din cauza ca pielea dumneavoastră este deosebit de sensibila. După cum știți, pielea fiecărei persoane este diferita, dar nu e sigur că reacționează întotdeauna la fel la același tratament. Acest lucru poate fi din cauza unor factori externi, cum ar fi stresul și umiditatea. Cu toate acestea, în cazul în care senzatia de arsura persista, vă sugerăm să suspendati tratament pentru câteva zile, până când iritația dispare. Ulterior puteti încerca din nou, lăsând 24 de ore între fiecare aplicație.

Pot sa fac boala Alzheimer de la folosirea unui antiperspirant cu aluminiu?

Potrivit Asociatiei Alzheimer din SUA, boala Alzheimer (care se caracterizează prin distrugerea progresivă a abilităților mentale unei persoane) nu are nicio cauza cunoscuta. Asociația americană Alzheimer, a declarat: “Legatura dintre aluminiu și Alzheimer nu a fost niciodată dovedită în mod concludent …cercetatorii sustin că aluminiul nu este un factor de risc pentru dezvoltarea bolii Alzheimer. Organizatiile din domeniul sănătății publice care sustin această convingere includ Organizația Mondială a Sănătății (OMS), US National Institutes of Health, Agentia de Protectie a Mediului din SUA, și Health Canada. ”

Pot face cancer la san de la folosirea unui antiperspirant cu aluminiu?

Societatea Americana de Cancer in urma unor cercetari a stabilit ca nu exista nicio legatura intre riscul de cancer de san si utilizare antiperspirantelor. Dimpotrivă, un studiu epidemiologic atent proiectat de această problemă publicat în 2002, a comparat un lot de 813 femei cu cancer de san si 793 de femei fara aceasta bola și nu a găsit nicio legatura între riscul cancerului de san si utilizarea antiperspirantelor, sau de ras sub brat.